Om Yogamarathon

Allt började med att vi fick höra om vår kollega Karin Björkegren Jones cancerbesked innan midsommar 2012. Vi var många som vill hjälpa på något sätt, men inte riktigt visste hur. Penny Christodoulides hade tidigare kommit på idén om ett yogamarathon, och tanken på det hade rotat sig i huvudet på Anna Fannberg.

När Anna hörde om Karins diagnos började hon fundera på hur hon skulle kunna hjälpa till på bästa sätt. Hon kontaktade Penny och frågade henne om man skulle kunna använda sig av Yogamarathon för att samla in pengar till forskning om Bröstcancer. Penny nappade! Så började planeringen.

Det första årets Yogamarathon gick av stapeln på Yogastudion Atmayoti vid Odenplan i Stockholm. Intresset utifrån landet att hjälpa till märktes när andra studios började höra av sig. Det slutade med att 15 städer runt om i landet hade en eller flera klasser och samlade in pengar tillsammans. Det resulterade i 140.000 insamlade kronor till Bröstcancerfonden! Vi är oerhört glada och stolta över detta och sporrade av denna summa går vi nu in i planeringen för 2013 års upplaga av yogamarathon!

2013 kommer Penny att ta en time out från planeringen pga sina studier i Osteopati, men Anna kör vidare med ett härligt gäng som glöder av engagemang och vilja att hjälpa till!

Vi hoppas såklart att vi får samma, och utökat stöd, från studios runt om i landet och att vi lyckas samla in mer pengar i år!

Mer om oss:
Anna: www.senseability.se

 

 

 

Annonser