Om Yogamarathon

Den 22-23 september 2018 samlas yogasverige kring ett välgörenhetsevent till förmån för rehabilitering av cancerdrabbade. Förmånstagare blir CancerRehabFonden, som finansierar kostnadsfria rehabveckor för cancerdrabbade. De hjälper drabbade oavsett cancerform, vilket passar bra med yogans värdering om att alltid vara inkluderande. En central del i deras program är också yoga och mindfulness.

Vi hoppas att yogastudios över hela landet vill vara med och stötta detta fantastiska initiativ genom att erbjuda öppet hus den aktuella helgen. Det innebär att inga avgifter tas ut för lokal eller av instruktörer. Istället uppmuntras deltagarna att swisha (900 20 64) ett valfritt belopp till stöd för cancerrehabiliteringen.

Tanken är inte bara att samla in pengar, utan också att fler människor på detta sätt ska upptäcka yogans fantastiska värld och komma tillbaka som regelbundna besökare.

Anmälan
Har du en yogastudio och vill delta i YogaMarathon – maila susanne@yogamarathon.info Det går också bra att maila eventuella frågor till den adressen. Så fort vi fått in en anmälan skickar vi över affischmaterial som ni kan sätta upp i er lokal.

Välkommen!

Det här jobbar CancerRehabFonden med:

 

 

Annons